Nieuwe koffiemachine
Dec 21, 2017
Nieuwe koffiemachine
Door reymon

Nieuwe koffiemachine!

Op 3 september is de oude koffieautomaat die werkte met een concentraat en heet water vervangen door een apparaat dat zelf bonen maalt en hiervan koffie zet. Ondanks dat de vorige automaat best een redelijk kopje koffie produceerde is verse koffie nog altijd het lekkerst! De laatste jaren is verse koffie steeds populairder geworden, mensen hebben thuis vaak een espresso apparaat of een nespresso op het aanrecht staan. Om op deze behoefte in te spelen is er door Douwe Egberts een automaat geplaatst van Shearer dat ook machines levert aan de horeca. Het maal en zet mechanisme van deze machine is identiek aan de grotere machines die in de betere horeca gelegenheden te vinden zijn. Hierdoor is een heerlijke kop koffie of espresso van een hoog niveau gegarandeerd. Vanzelfsprekend blijft de koffie voor de klanten gratis.